ΑΕΜΘ 2021-22, Α' Εγκύκλιος

Date: 10 Jan 2022

H 34η ετήσια Αρχαιολογική Συνάντηση για το Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη θα διεξαχθεί στις 10-12 Μαρτίου 2022 διαδικτυακά και πάλι λόγω των ειδικών συνθηκών covid-19 και δεν θα είναι θεματική, αλλά θα παρουσιάζεται το ετήσιο αρχαιολογικό έργο.

Η οργάνωση της τριακοστής τέταρτης Συνάντησης γίνεται σε συνεργασία των Εφορειών Αρχαιοτήτων και των Αρχαιολογικών Μουσείων της Μακεδονίας και της Θράκης με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχής μαζί με σύντομη περίληψη (μέχρι 100 λέξεις) να αποσταλούν γραπτώς στη διεύθυνση: aemth.mail@gmail.com το αργότερο ως τις 15 Φεβρουαρίου 2022, ώστε να καταρτιστεί και να αποσταλεί εγκαίρως το πρόγραμμα.
Η διάρκεια κάθε ανακοίνωσης είναι αυστηρά 15’ λεπτά, ενώ για οικονομία του χρόνου ο κάθε ομιλητής/ομάδα θα πρέπει να υποβάλει μία μόνο ανακοίνωση.

Οι ομιλητές θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη σύνδεσή τους (δηλ. καλή σύνδεση στο internet με ήχο και εικόνα) στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ μέσω της οποίας θα διεξαχθεί και φέτος το συνέδριο.

Για άλλα θέματα (όπως link και τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα) οι ομιλητές και οι ακροατές θα λάβουν ειδικές οδηγίες και επεξηγήσεις.