Συναυλία JUST RELAX

Ημερομηνία: 16 Ιουλ 2024
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΧΩΡΟΣ: Αίθριο Μουσείου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
αφίσα δράσης

Στο πλαίσιο του 1ου Thessaloniki Soloist Festival, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το ΑΜΘ συνδιοργανώνουν τη συναυλία JUST RELAX με τους Λάκης Τζήμκας in sync tet.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για πρώτη χρονιά το Thessaloniki Soloist Festival, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις από τις 4 έως και τις 23 Ιουλίου. Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα κορυφαίο Φεστιβάλ με Έλληνες σολίστ, από το χώρο τόσο της μουσικής όσο και του χορού, σε σημαντικά μνημεία της πόλης, στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές αλλά και στις μυστικές της γωνιές. Μουσική, ιστορία, τέχνη, αρχιτεκτονική, θα αποτελέσουν τη βάση μίας ξεχωριστής σύνδεσης με την πόλη της Θεσσαλονίκης, τη σύνθετη ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και τις συνήθειες τους.

Οι Λάκης Τζήμκας in sync tet είναι ένα νεοσύστατο σχήμα, το οποίο βασίζεται σε συνθέσεις, στίχους και ενορχηστρώσεις του Λάκη Τζήμκα, σε μία μίξη funk και jazz μουσικής, με βάση το ρυθμό που θέλει να δώσει ένα θετικό vibe και ένα μήνυμα, σε μία εποχή που όλα κινούνται γρήγορα και απρόσωπα. Επιστρέφουμε στο χρόνο και είμαστε στο τώρα. Χαλαρώνουμε σε ένα χώρο με πολλή φασαρία.

Λάκης Τζήμκας: μπάσο, συνθέσεις, στίχοι, ενορχηστρώσεις
Ελιόνα Σινιάρη: φωνή
Φλοριάν Μικούτα: πλήκτρα
Σωτήρης Κουτσουνάνος: τύμπανα
Θάνος Τσακιλτζίδης: σαξόφωνα
Κώστας Δημητρίου: σαξόφωνα
Kombos: rap

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: 90 λεπτά

Έντυπο πρόγραμμα και υλικό για το φεστιβάλ στην ιστοσελίδα:

 

 

Φορείς