THESSALONIKI TANGO PARTY

Ημερομηνία: 25 Αυγ - 26 Αυγ 2023
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΧΩΡΟΣ: Προστώο Μουσείου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πρόσκληση εκδήλωσης

Τάνγκο για Όλους: Το Thessaloniki Tango Party παρουσιάζει το ελεύθερο φεστιβάλ του

Το Thessaloniki Tango Party, ευρωπαϊκό φεστιβάλ τάνγκο, ξεκινά από 24-27 Αυγούστου. Αρχάριοι, έμπειροι χορευτές και δωρεάν συμμετοχή. Φιλανθρωπία, τουρισμός, καλλιτεχνία, οι πρωταγωνιστές.

Το Thessaloniki Tango Party είναι ένα φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, ηλικίας και χορευτικής εμπειρίας. Είτε αρχάριος είτε με κάποια εμπειρία στο χορό, είσαι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχεις. Το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξοικειωθείς με τον χορό τάνγκο, να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και να ανακαλύψεις νέες εκφραστικές δυνατότητες.

Το Thessaloniki Tango Party είναι επίσης και μια πλατφόρμα που προάγει την αλληλεγγύη και τη συνείδηση. Μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών, εμπλέκουμε τους πολίτες στην υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών με φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως ο σύλλογος «ΣΥΖΩΗ». Έτσι, συμβάλλουμε στην κοινωνία και δίνουμε ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και ενεργής συμμετοχής.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Thessaloniki Tango Party είναι η συνεργασία με τουριστικά καταλύματα, μουσεία, εστιατόρια, καταστήματα και χώρους ψυχαγωγίας της πόλης. Μέσα από τη γοητεία του χορού και τον τουριστικό πλούτο της Θεσσαλονίκης, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και συμβάλλουμε στην ευημερία της πόλης μας.

Επιπλέον, το Thessaloniki Tango Party δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να εκφραστούν μέσω του χορού, δημιουργώντας συναρπαστικές παραστάσεις και αξέχαστες αναμνήσεις για το κοινό.

Το πρόγραμμα του φετινού Thessaloniki Tango Party περιλαμβάνει διάφορες δωρεάν δραστηριότητες, όπως μαθήματα τάνγκο για αρχάριους, παραστάσεις από επαγγελματίες χορευτές, μουσικές εκδηλώσεις και πάρτυ με ζωντανή μουσική. Η online εγγραφή είναι απαραίτητη.

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης. Με την υποστήριξη του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα https://thessalonikitangoparty.com.

Φορείς