Thessaloniki Tango Party - ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ημερομηνία: 28 Αυγ 2020
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΧΩΡΟΣ: Ιστότοπος ΑΜΘ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και μετά τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στον Νομό Θεσσαλονίκης, ακυρώνεται η φιλοξενία της έναρξης του φεστιβάλ Thessaloniki Tango Party καθώς και η διαδικτυακή του μετάδοση από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Ελπίζουμε οι συνθήκες να επιτρέψουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στο προσεχές μέλλον.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί και μεταδίδει απευθείας διαδικτυακά (live streaming) την έναρξη του φεστιβάλ Thessaloniki Tango Party που πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, φέτος αποκλειστικά διαδικτυακά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη και προστασία από τον COVID-19.

Tο Thessaloniki Tango Party είναι ένα δωρεάν και ανοιχτό για όλους διήμερο φεστιβάλ tango με μουσικοχορευτικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Φέτος στηρίζει τον Σύλλογο «Συζωή», ο οποίος μεριμνά για άτομα που μαζί με τύφλωση έχουν και πρόσθετες αναπηρίες, προβάλλοντας το έργο του και υποστηρίζοντας την προσπάθειά του για αγορά ειδικού λεωφορείου μεταφοράς ατόμων με αναπηρία.

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη από τις ιστοσελίδες και το Facebook του ΑΜΘ, του Thessaloniki Tango Party και του Pablito Greco.

Φορείς